Op deze pagina lees je wat me bezighoudt naast mijn dagelijks werk voor klanten en aan welke projecten ik werk.

Nu is 20 april 2017

Poe. Wat heb ik hard gewerkt. Te hard. Ben echt moe. Al dagen en weken. Ben dus blij dat het de komende 2 weken rustig is. Heb gepland veel offline te zijn om op te laden.

Dat past ook bij wat ik leerde in het Wonderlust-traject bij Marjolijn de Galan. De laatste live-dag van die training was van de week. Het is moeilijk uit te leggen wat ik er precies heb geleerd. Ik denk dat het erop neer komt dat ik nog beter geleerd heb waar ik energie van krijg om op te laden. Bovendien weet ik beter hoe ik mezelf kan opladen. Bijvoorbeeld: Vertragen helpt!

Op 15 mei ga ik mee op werkweek met de klas van mijn kind. Gisteren hadden we werkweek-overleg en ontmoette ik de andere begeleiders. Ik heb nu al zin in de bonte avond!

Hoe dan ook, de week van 15 mei ben ik ook offline (op het technisch onderhoud van mijn vaste klanten natuurlijk). Oh en als we dan toch op de plannings-toer zijn, de hele maand juli ben ik aan het verhuizen en heb ik geen ruimte voor opdrachten.

De paaskip die ik verlootte is terecht gekomen bij Annette van Gastel van Lumen Mantelzorgcoaching. Haar kinderen aten m met haar/veer en huid op.

Ondertussen ben ik samen met Tanja van den Berg bezig met een nieuw project vanuit Stichting STRN. Eerst maakten we een magazine over ons dorp, nu gaan we etentjes organiseren om ontmoetingen mogelijk te maken. Aanmeldingen voor de gastenlijst zijn van harte welkom! Heb zoveel lol weer in de samenwerking. Het is heerlijk om wat nieuws te brengen 🙂

Tot zover!