Baal je ook van al het AVG-klaar-maak-werk?

Ik wel. Ik zie er tegenop om écht de puntjes op de i te zetten.

En als ik tegen klussen opzie, stel ik ze uit.

Daarom zet ik mezelf voor het blok. 15 mei is de dag. Samen met Heleen en Cora organiseer ik een online AVG-PodiumWerkplaats, alias online cowerk ochtend. Onder de vlag van het fijne netwerk ‘creative souls business club‘.

We werken die ochtend alle 3 aan het AVG-proof maken van onze nieuwsbrieven en sites. Wie er aan wil sluiten is welkom.

Gratis.

Het enige is, dat we het doen op het online platform van de creative souls business club. Dat betekent dat je wel lid moet zijn. Dat lidmaatschap is overigens zo geregeld en kost maar €25 voor dit jaar. Bovendien is het een heel fijne club. (Psst…. ik heb een kortingscode voor vrienden, mail me!)

En als ik dat zeg klopt het, want ik hou niet van netwerken. Word lid.

Werk je mee op dinsdagochtend 15 mei? Vanaf je eigen werkplek? Meld je aan via het netwerk.

Eerst meer informatie lezen? LINK VOLGT

Kzie je dan!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *