Baal je ook van al het AVG-klaar-maak-werk?

Ik wel. Ik zie er tegenop om écht de puntjes op de i te zetten.

En als ik tegen klussen opzie, stel ik ze uit.

Daarom zet ik mezelf voor het blok. 15 mei 2018 is de dag. Samen met Heleen Moes en Cora Verhagen organiseer ik een online AVG-PodiumWerkplaats, alias online cowerk ochtend. Onder de vlag van het fijne netwerk ‘creative souls business club‘.

We werken die ochtend alle 3 aan het AVG-proof maken van onze nieuwsbrieven en sites. Wie er aan wil sluiten is welkom.

Gratis.

Het enige is, dat we het doen op het online platform van de creative souls business club. Dat betekent dat je wel lid moet zijn. Dat lidmaatschap is overigens zo geregeld en je de kop niet voor dit jaar. Bovendien is het een heel fijne club.

En als ik dat zeg klopt het, want ik hou niet van netwerken. Word lid.

Werk je mee op dinsdagochtend 15 mei 2018? Vanaf je eigen werkplek? Meld je aan via het netwerk.

Aanvulling

15 mei is geweest en we hebben fijn gewerkt. Mocht jij je online bedrijf nog AVG-proof willen maken? Overweeg dan eens een 1 op 1 sessie. Daarin help ik je op de rit en weet je precies wat er nodig is.

Meer van dit?

Laat je e-mailadres achter en ik hou je onregelmatig op de hoogte.

Je ontvangt dan ook 10 vragen die je helpen aan een eerste (online) indruk als een pro.

Natuurlijk ben ik zuinig op je gegevens en kun je je altijd eenvoudig afmelden.

Over Maaike

Maaike is De Online Podiumbouwer. Sinds 2013 helpt ze zp-ers aan een sterkere websites, nieuwsbrieven en adviseert hen rondom online marketing.

Stay safe

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *