Moet jij straks betalen voor je gratis Mailchimp-account?

Moet jij straks betalen voor je gratis Mailchimp-account?

Mailchimp is zich aan het doorontwikkelen. Geweldig natuurlijk als bedrijven zorgen dat hun tools en dienstverlening blijven passen bij de wensen van hun doelgroep. Ze richten hun systeem meer en meer in als een CRM-systeem. Daarin kun je dus relevante informatie over allerlei contacten gaan bijhouden. Je kunt Mailchimp voor méér dan alleen je nieuwsbrief gaan gebruiken. […]

Waarom is om hulp vragen handig (al moet je 3 x slikken om je zus te vragen)?

‘Je zou om hulp kunnen vragen’, zei ik tegen mijn puber. Hij zat te zuchten om zijn wiskundehuiswerk. ‘Alsof jij dat doet’, zei mijn vriendin. Au. Ik schrok ervan, maar ze heeft gelijk. Ik heb moeite om om hulp te vragen. Ik ben geprogrammeerd om alles zelf te kunnen. ‘Alleen een mafkees vraagt om hulp’ […]

Hoe doe je je boekhouding – zonder de verkeerde factuur aan je begeleidend emailtje te hangen?

Boekhouden in excel. Ik deed het jaren. Was trots dat het zo goed werkte, maar stiekem slopen er best wel eens slordigheidsfoutjes in. Daarnaast was er natuurlijk de foutkans bij het handmatig versturen van facturen. Niet fijn qua privacy :-(. Vanmiddag sprak ik met een startende ondernemer die me trots een vergelijkbaar excelsheet liet zien. […]

inschrijfformulier voor een cursus in je website zetten

Hoe zet je een inschrijfformulier voor een cursus op je site – zelfs als het in 10 minuten af moet zijn?

Dat kan ook op een eenvoudige manier. Karin was op de PodiumWerkplaats en is aan het werk met haar nieuwe website. Daarop wil ze graag een inschrijfformulier voor haar cursussen zetten. Waar te beginnen? Ik heb het even voor haar gedaan, terwijl ik voor jou een videootje opnam. Zo kun jij wat ik deed en […]

Hoe deel je links op Instagram – zonder steeds de ‘link in bio’ aan te hoeven passen?

Links delen is lastig Zit je op instagram? Wil je daar behalve een foto ook een link delen? Dan zul je hebben gemerkt dat links bij je posts delen lastig is. Links worden niet klikbaar en ook slecht te copy pasten voor je volgers. Dat is de reden dat veel gebruikers ‘link in bio’ vermelden […]