Mijn eenmanszaak en Covid-19 🔊 – En een update rondom het gebruik van strippenkaarten

Meeluisteren kan via Spotify, Youtube of veel andere podcast-apps (zoek op PodiumGasten). 3 kwartier Maaike in je oren? Klik hier!  

Podcastpremière 🔊 – Strippenkaarten – Op onderzoek naar de voor- en nadelen

Wat denk jij over strippenkaarten? Ik overwoog opnieuw strippenkaarten uit te geven, maar hikte aan tegen het eea. Met name de administratieve kant hield me tegen. Nieuwsbrieflezers en social media volgers vroeg ik: hoe denk jij over strippenkaarten? wat is jouw ervaring als dienstverlener met het uitgeven van strippenkaarten? wat is jouw ervaring als klant met het […]

Hoe krijg je meer effect op sociale media – ook als je maar 10 minuten hebt?

Je hebt een profiel op linkedin, twitter, instagram en facebook. Je hebt gezorgd dat je er online netjes bijstaat en de volgende zaken neem je al in acht: je koos keurige profielfoto de beschrijving van wie je bent, klopt er is een link naar je website je plaatst berichten met tips je maakt je plaatjes […]

Eindejaarsvideo2019

  Aan deze video heb ik met veel plezier gewerkt dankzij Elisabeth Griffioen

Wasknijpers uitdelen op een netwerkdiner? Na deze video snap je waarom.

Ik meldde me aan voor een netwerkdiner en kreeg de bevestiging per mail. Daarin stond “Wellicht heb je nog iets voor de goodiebag?” Lichte paniek overviel me. Ik vroeg om raad via Instagram Stories. Dankzij een slimme tip lukte het me binnen 24 uur een goodie te bedenken, ontwikkelen en mee te brengen. Die goodie […]

Breaking news voor PodiumWerkplaats-liefhebbers – en een reminder aan mezelf

Mogelijk heb jij er ook wat aan die reminder… Het is oké als je van koers verandert.  Zelfs als die koers succesvol is. Zelfs als je daarmee anderen teleurstelt.  Zelfs als je net iedereen zover hebt dat ze je koers snappen.  Zelfs als je trots bent op je succes. Je kan de dingen alleen doen […]

Meer van dit?

Laat je e-mailadres achter en ik hou je onregelmatig op de hoogte.

Je ontvangt dan ook 10 vragen die je helpen aan een eerste (online) indruk als een pro.

Natuurlijk ben ik zuinig op je gegevens en kun je je altijd eenvoudig afmelden.

Over Maaike

Maaike is De Online Podiumbouwer. Sinds 2013 helpt ze zp-ers aan een sterkere websites, nieuwsbrieven en adviseert hen rondom online marketing.

Stay safe