Mijn keuze voor een passwordmanager (mét link naar kortingscode!)

*Dit artikel is op 4/9/2014 geschreven. Herzien op 22/3/2019* Zeg eens eerlijk. Het is je voornaam + een cijfer, toch? Je geboorteplaats + datum? De naam van je kind + zijn geboortejaar? Of is het bij jou w8woord? Je gebruikt dat ene wachtwoord graag en vaak, toch? Dat is handig, want zo kun je het […]

Gratis maar met een factuur

Het is gratis Iets is gratis en toch ga je factureren? Ja, dat werkt. Het kan zelfs op zo’n manier dat de ontvanger er blij mee is! In deze video leg ik je uit hoe dat zit. (1.57min) Transcriptie staat onder de video Transcriptie Zp-collega’s schuiven aan om weer eens aan hun bedrijven te werken. […]

Waar ik voor wegloop als ik op Twitter rondhang.

Rondhangen op Twitter is heerlijk. Het is als een leesmap (aldus Saskia). Klikken op interessante links, nieuwe ideeën opdoen, me verbazen over tv-programma’s, de andere kant van verhalen tot me nemen, lachen om parodie-accounts, DM-en met collega’s. Ja, het verrijkt me, maar het leidt me ook af van wat er eigenlijk nodig is. Want dat is echte […]

hoe kies je een webbouwer

Hoe kies je wél een webbouwer?

Je wilt aan de slag met een nieuwe website. Of je wilt je bestaande website upgraden. Dat doe je hand in hand met een webbouwer. Maar precies hoe kies je die webbouwer? Hoe zorg je dat je een keuze maakt die bij jou en jouw project past? Mijn nieuwe klanten vertellen soms over de samenwerking met hun […]

Mijn denkfout – over doorgeslagen service

Een denkfout. Ongemerkt liep ik al jaren te tobben en maakte ik het daarmee mezelf en anderen niet makkelijker. Ik durfde niet duidelijk te zijn. Dat zag er als volgt uit. Flexibel Het werken aan een nieuwe site betekent voor veel ondernemers ook een periode van reflecteren op hun bedrijf. Je weet vooraf niet wat […]