Waar ik voor wegloop als ik op Twitter rondhang.

Rondhangen op Twitter is heerlijk. Het is als een leesmap (aldus Saskia). Klikken op interessante links, nieuwe ideeën opdoen, me verbazen over tv-programma’s, de andere kant van verhalen tot me nemen, lachen om parodie-accounts, DM-en met collega’s. Ja, het verrijkt me, maar het leidt me ook af van wat er eigenlijk nodig is. Want dat is echte […]

hoe kies je een webbouwer

Hoe kies je wél een webbouwer?

Je wilt aan de slag met een nieuwe website. Of je wilt je bestaande website upgraden. Dat doe je hand in hand met een webbouwer. Maar precies hoe kies je die webbouwer? Hoe zorg je dat je een keuze maakt die bij jou en jouw project past? Mijn nieuwe klanten vertellen soms over de samenwerking met hun […]

Mijn denkfout – over doorgeslagen service

Een denkfout. Ongemerkt liep ik al jaren te tobben en maakte ik het daarmee mezelf en anderen niet makkelijker. Ik durfde niet duidelijk te zijn. Dat zag er als volgt uit. Flexibel Het werken aan een nieuwe site betekent voor veel ondernemers ook een periode van reflecteren op hun bedrijf. Je weet vooraf niet wat […]

Je website, nieuwsbrief en de nieuwe privacy-wet

Dit is een actielijstje voor mijn bestaande klanten. (Nog) geen klant? Doe er vooral ook je voordeel mee. Je hebt het ongetwijfeld gehoord. Er komt een nieuwe wet aan die regelt hoe bedrijven met persoonsgegevens omgaan. Er verandert het eea. Die nieuwe wet heeft ook op jouw onderneming betrekking. Ik ben geen jurist, zoals je […]

Dé succesformule die je al lang in huis hebt

Je kunt blijven zoeken, maar eigenlijk weet je wel wat er nodig is… Ja, ben jij toe aan actie? Kom dan hier werken bij de Podiumwerkplaats. Je bent hartstikke welkom en het is nog gratis ook!     Transcript Uuuuren heb je eraan besteed. Aan het lezen van e-books, volgen van webinars, kijken hoe collega’s het […]

Hoe mijn overspannenheid me hielp

Waar krijg je energie van? En waar loop je op leeg? Ik ontdekte het toen ik een jaar of wat geleden overspannen was. Toen voelde ik pas goed wat echt bij me past. Vandaag de dag heb ik daar nog profijt van. Laat me je mijn 3 grootste werk-ergernissen vertellen…. Videotranscriptie ellenlange vergaderingen triljoen afspraken op […]