Hoe het met mijn workload is gesteld – VIDEO

In de video vertel ik hoe het met mijn workload is gesteld. Hoe is het met de jouwe? Zin om er wat aan te doen? Kom dan de 20ste naar Dordrecht en vink die takenlijst van je af ✅

Baal je ook van al het AVG-klaar-maak-werk?

Ik wel. Ik zie er tegenop om écht de puntjes op de i te zetten. En als ik tegen klussen opzie, stel ik ze uit. Daarom zet ik mezelf voor het blok. 15 mei 2018 is de dag. Samen met Heleen en Cora organiseer ik een online AVG-PodiumWerkplaats, alias online cowerk ochtend. Onder de vlag […]

Hoe pas je de zijbalk aan?

Niet altijd is die zijbalk in WordPress makkelijk te vinden. Hij heet namelijk geen zijbalk, of kantlijn. Zo zou ik het noemen geloof ik. Hij heet ‘widgetarea’. Net als de footer bijvoorbeeld. Dat is ook een widgetarea. Je footer zit onderaan je pagina. Vaak staan er je contactgegevens, soms staat er je logo of een […]

Dé succesformule die je al lang in huis hebt

Je kunt blijven zoeken, maar eigenlijk weet je wel wat er nodig is… Ja, ben jij toe aan actie? Kom dan hier werken bij de Podiumwerkplaats. Je bent hartstikke welkom en het is nog gratis ook!     Transcript Uuuuren heb je eraan besteed. Aan het lezen van e-books, volgen van webinars, kijken hoe collega’s het […]

Beheers je. Maak een behapbare nieuwsbrief

Leren hoe je een nieuwsbrief ontwikkelt die echt bij je past? Wil je wel een nieuwsbrief, maar twijfel je over hoe je zorgt dat hij bij jou en je lezers past? Kom dan op 9 maart naar de training ‘nieuwsbrieven, waar begin je aan?!’ Georganiseerd door Cora en Heleen van de Creative Souls Business Club. […]

Jouw blog ook ergens anders publiceren?

Je hebt iets prachtigs geschreven. Het klopt aan alle kanten en je lezers zijn blij. Je collega ziet dat en wel het ook graag aan haar bezoekers laten lezen. Je bent vereerd. Jouw blog staat nu ook bij haar op de website en nog meer mensen lezen het. Goed voor je naamsbekendheid! Jazeker. Dat wel. […]