Bramen, buizerds en online marketing

Bijgewerkt op 06-04-2020

Wat heeft n oude bramenstruik met online marketing te maken?

Alles!

(het transcript staat onder de video)

Ik ben dol op bramenjam en bramensap. Heerlijk is het om hartje winter een beschuitje met bramenjam te eten.
Daarom ben ik blij met de bramenstruik die ik ontdekte.

Het jaar rond verzamel ik de mooiste jampotjes en flessen. Ik maak ze schoon en berg ze netjes op. Ik snoei de struik (au!) zodat alle bramen genoeg zon vangen om heerlijk zoet te worden. Eind van de zomer kan ik ze dan eindelijk plukken. Vervolgens is het tijd om jam en sap te maken. De rest van het jaar heb ik daar dan weer plezier van.

Het hele jaar werk ik ervoor en het hele jaar geniet ik ervan.

En zo werkt het ook met online marketing. Je bent niet klaar zodra je website online staat.

Eigenlijk begint het dan pas. Je moet zaaien om te kunnen oogsten. Leun niet achterover zodra je site live staat, maar ga bloggen, herzie zo nu en dan een pagina, stuur een nieuwsbrief uit, neem een videoblog op. Je moet steeds aan de knoppen blijven draaien. 

Blijf in beweging en onderhoud jouw online imago.

Wil je dat ik je help met je online marketing? Plan een 1-op-1 sessie met mij in!

 

Dit maakte ik

voor jou.

Wil jij als zzp-er een sterk online imago en podium? Zo kan ik je helpen:

Fijne dag 👋

5 antwoorden
  • MaaikePodium zegt:

   Dank Naomi,
   Jij weet als geen ander hoe het werkt met zaaien, toch? En je bent er nog goed in ook!
   Fijne dag!
   Maaike

 1. marjan zegt:

  Mess! Mag ik straks mee bramenplukker? Ik word zo blij van je blogs. Lekker kort, veelzeggend en puur Maaike ;-) En ja.. laat je vooral afleiden door een buizerd. Weet je zeker dat de bramenstruik niet in de buurt van zijn nest zit?

  Alleen de spellingchecker doet vreselijk eigenwijze dingen (Mess = Yess! bramenplukker = bramen plukken; blogs = blogs)

  • MaaikePodium zegt:

   Gister liep ik door t bosje erachter en zag de (of een) buizerd weer. Hij zat op de grond en vloog weg toen ik aankwam. Denk dat hij een lekker veldmuisje zat op te peuzelen ofzo.

   En ja, natuurlijk gaan we n keer samen bramen plukken. Zet je emmertje maar vast klaar!

   Succes met je spellingcheck ;-)

 2. jolanda zegt:

  Leuk Maaike, ik heb echt heel veel aan jouw korte bondige filmpjes! De website is nog in de maak. Voordat ik op reis ga in september komt hij online. Fijne oplaad tijd deze vakantie!

Reacties zijn gesloten.