Breaking news voor PodiumWerkplaats-liefhebbers – en een reminder aan mezelf

Mogelijk heb jij er ook wat aan die reminder…

Het is oké als je van koers verandert. 

Zelfs als die koers succesvol is.

Zelfs als je daarmee anderen teleurstelt. 

Zelfs als je net iedereen zover hebt dat ze je koers snappen. 

Zelfs als je trots bent op je succes.

Je kan de dingen alleen doen zolang je er zelf plezier van hebt.

Als het anderen wel plezier doet, maar je er zelf meer op inlevert (tijd, energie, geld) dan het je oplevert, moet je stoppen.

Zo ging het

2 jaar geleden op 21 november 2017 ging deze uitnodiging voor de eerste PodiumWerkplaats eruit. Het idee voor de co-werk-ochtend lag toen al even te rijpen. Dat het eindelijk ging gebeuren vond ik tof. Toen voelde het nog als eenmalig. Ik werd er dolgelukkig van mensen met elkaar te verbinden en in actie te helpen. Sindsdien zijn er 23 van dit soort co-werk-ochtenden geweest.

Eerst bij mij thuis. Toen op lokatie.

Inmiddels vragen mensen me of ze op de reservelijst mogen als de groep vol is. Ze willen weten wanneer de volgende is en komen met veel plezier.

Soms kwamen gasten meerdere keren. Tot wel 5 x!

Dankbaar voor de $525 en alle gasten

Ik waardeer wat er was en kijk met dankbaarheid terug. Naar de gasten die er die 23 keren waren. Die zichzelf en elkaar hielpen. Zoveel positieve energie was heerlijk om om me heen te hebben. Het lezen van de ervaringen van deelnemers maakt me blij.

Ook ben ik dankbaar dat niet iedereen altijd kon komen. Door de factuur die zij dan kregen, hebben ondernemers elders in de wereld er profijt van gehad. In totaal is er voor 525$ aan geld naar Kiva-ondernemers gegaan dankzij de PodiumWerkplaats.

Hoera!

Oftewel, het co-werk-ideetje van toen werd een enorm succes.

En toch voelt het alsof het klaar is nu.

Het breaking news is: Ik stop met de PodiumWerkplaats.

Voor even? Voor altijd? Geen idee.

Het is goed zo.

Je vraagt wat ik nu ga doen? Komt er een PodiumWerkplaats 2.0?

Er ligt weliswaar een plannetje te rijpen. Maar er is nog niks concreets.

Dus er is even niks.

Tot het weer gaat borrelen. En zodra dat aan de hand is, laat ik het je natuurlijk weten.

Mijn reminder aan jou

Check af en toe even bij jezelf hoe je koers je bevalt:

Geeft t me nog voldoening? Is dit wat ik versta onder succes? Of is iets rond en ga ik ermee door omdat ik geen andere weg zie?

 

PS Wil je toch eens samen werken? dan kan dat! doen we gewoon 1 op 1.

Dit maakte ik

voor jou.

Wil jij als zzp-er een sterk online imago en podium? Zo kan ik je helpen:

Fijne dag 👋