De PodiumWerkplaats

Hoe is het met jouw workload? Werk voor mijn klanten hou ik goed bij, maar werken aan mijn bedrijf schiet er dan makkelijk bij in.

 • Een klant belt op het moment dat je het wilt oppakken
 • Je weet niet goed waar te beginnen
 • Je denkt dat je het niet kan zonder hulp
 • Je vind je klanten belangrijker dan je eigen bedrijf
 • Het is zo overweldigend veel, dat je bij voorbaat stil valt
 • Je hebt last van uitstelgedrag

De online aanwezigheid van je bedrijf is belangrijk. Net als je opdrachten die de meeste tijd opsnoepen. De PodiumWerkplaats is jouw stok achter de deur om toch aan je online podium te bouwen.

Pak je to-do-lijst. Welke taken staan daar al lange tijd op?

 • blog schrijven
 • foto’s voor je portfolio bij elkaar sprokkelen
 • nieuwsbrief afmaken
 • een plan maken voor dat nieuwe aanbod
 • productpagina’s website nalopen
 • een privacyverklaring schrijven
 • een video monteren
 • feedback op website verwerken
 • etc.

No more excuses

Kom naar de PodiumWerkplaats en je marketing-to-do-lijst slinkt. Je moet dan aan de bak!

Tijdens de PodiumWerkplaats ga je aan de slag. Je gaat doen wat je jezelf beloofde. Tussen collega’s die hetzelfde doen. Dat helpt.

Praktisch

 • Het is van 9 tot 1 (inloop vanaf 8.45)
 • Voor zelfstandig professionals
 • Maximaal 4 deelnemers en een slapende hond
 • Je brengt je eigen laptop mee
 • Je brengt je marketing-to-do-lijst mee en gaat aan je eigen website/nieuwsbrief werken
 • Er is koffie/thee/water/fruit

Is er een programma?

Na een kort voorstelrondje gaan we aan de slag. Ieder voor zich. Werkend aan je eigen marketing-to-do-lijst.

Ik ben aanwezig als gastvrouw en ga ook mijn eigen (te lange) to-do-lijst werken.

Natuurlijk kun je onderling afspreken elkaar feedback te geven of mee te denken.

Om 1 uur ronden we af en gaat ieder weer zijn eigen weg.

Wat als ik hulp nodig heb?

Wie weet zijn er collega’s die ochtend die je kunnen helpen. Ik kan zelf misschien ook even met je meekijken.

Wil je gebruik maken van mijn expertise en serieus aan de slag? Dan prikken we een extra moment voor een 1 op 1 sessie zodat jouw takenlijst écht af raakt.

Wat kost zo’n stok achter de deur?

De PodiumWerkplaats kost je 0 euro ex btw.

Gratis met een mits.

Als jouw afspraak om aan je marketing te komen werken, om wát voor reden dan ook, niet door kan gaan, stuur ik je een factuur van € 80,00 ex btw.

Jouw geld stop ik niet in mijn zak. Ik stort het door naar een ondernemer, in zwaar weer, elders in de wereld. Omdat ik een missie heb. Ik wil de wereld mooier maken.

Ik ben graag jouw stok achter de deur en ik doe dit om te voorkomen dat je marketing weer onder op je lijstje belandt.

Ik geloof dat als jij aan je marketing werkt, jouw talenten meer gezien gaan worden, meer mensen daar gebruik van kunnen maken en de wereld mooier wordt. Doe het!

No more excuses om niet aan je marketing te werken.

Graag gedaan!

Wanneer?

Woensdag 16 januari (nog 2 plaatsen vrij)

…. februari

…. maart

Inschrijven kan tot 4 dagen tevoren. De PodiumWerkplaats gaat altijd door.

Passen bovenstaande data je niet? Mail me met een voorstel (voor een wo, do of vr) en we plannen de volgende PodiumWerkplaats op een moment dat jou wel past. NO MORE EXCUSES!

Waar is het?

Bij mij thuis. Op loopafstand van station Dordrecht.

Aanmelden


ja, wees mijn stok achter de deur en stuur me een factuur als mijn stoel leeg blijft

Dit zeggen jouw collega’s over De Podiumwerkplaats

Fijn dat ik er mocht zijn vandaag! Zo leuk dat je je huis op deze manier openstelt voor andere ondernemers. Ik voelde me heel welkom en vond het superfijn om met je te kletsen over het ondernemerschap. En bedankt voor de lekkere soep 🙂 Ik kom graag nog een keer!

Anouk van Bruggen

Ik heb genoten van de input van jou en de anderen en ik heb ook nog nooit zo snel kunnen werken. Dank voor de hulp en zeker tot een volgende keer!

Karin Dolman

Ik wil absoluut aan je teruggeven hoe gaaf ik het vond. Die werkplaatsdag bij jou. Heerlijk om met anderen alleeen-maar-toch-samen aan het werk te zijn. En dat helpt je te focussen. Omdat je je onbewust toch meer committeert aan je eigen doelen in het bijzijn van anderen. Ik heb echt veel kunnen verzetten. Eigenlijk zoals je tijdens je studietijd in de UB altijd beter voor je tentamens kon leren dan op je eigen kamer. Dus dank, voor het initiatief en de uitnodiging. Ik kom graag nog een keertje.

Marjan Visser

Dank je wel, maaike, voor het bieden van deze super fijne podiumwerkplaats. Ik heb diverse -vervelende – klusjes geklaard en ging vol energie weer huiswaarts. Wat een energie én stille kracht hebben we zo met elkaar in beweging gebracht. Dank dank! Toffe collega’s zijn we op deze manier ineens als eenpitters.

Lucy Aarnink

Erg fijn om de werkweek in Maaike’s werkplaats te beginnen! Heerlijk om met pop-up collega’s te sparren over zichtbaarheid, koers en uitstraling. Maaike stelt haar huis én hoofd beschikbaar, en zorgt voor een relaxte setting waarin je lekker kunt werken aan je marketingdoelen. Voor mij betekende dat dat ik vantevoren al op een rij had waar ik aan wilde werken en daar ook daadwerkelijk in concentratie mee bezig was. Motiverend dat de anderen ook bezig zijn! Werkt veel beter dan alleen thuis achter je bureau. Vervolgens tijd genomen om elkaars werk van input te voorzien, fijn om te doen en een kadootje om te ontvangen! En dan werden we óók nog verwend met zelfgemaakte lekkernijen, wat een gastvrijheid! Voor herhaling vatbaar!

Erika Teeuwisse

Heerlijk gewerkt aan mijn project: nieuwe website. Heerlijk om ff te kunnen overleggen met mede ZZP’ers en uit te wisselen. Tussen de diepe concentratie door. Inspirerend zo met elkaar te werken aan onze eigen projecten. Aanrader dit

Karo van der Burgt

Een warme, en lieve ontvangst, niet te geloven zeg. En attent dat je nog even meeliep naar de station. Je pakt het zorgvuldig aan, helemaal hoe ik ook graag aan het werk ben. Fijn dat we ook samen naar elkaar site/nieuwsbrief hebben gekeken. Die inzichten en aanscherping kan je elkaar bieden in zo’n fijne sfeer. Dank je wel!

Isabelle Boon

Heerlijk zo’n stok achter de deur via de podiumwerkplaats van Maaike. Een ochtend afspreken bij haar thuis om samen met andere gelijkgestemde ondernemers te werken aan onze eigen marketing to do lijst. Ik hou er van om regelmatig een andere inspirerende werkplek te zoeken. Het brengt creativiteit op gang en ik ontmoet weer eens leuke andere ondernemers. Wil je hulp dan kun je dat vragen. Is dat niet nodig ook prima. Door bij Maaike te starten met de acties van mijn marketing lijst had ik eind van de dag een nieuwsbrief en blog pagina af. Het gezellige huis, de lekkere koffie, thee en verse koek maken zo’n ochtend samenwerken extra prettig.

Carolijn Roelofs

De podiumwerkplaats is een fijne inspirerende manier van samenkomen en ontmoeten van andere ondernemers. De gemoedelijke huiselijke sfeer en de kleine groep motiveert en zet aan tot actie. Door elkaars stok achter de deur te zijn was het voor mij een zeer productieve ochtend, waarin ik de feedback die ik kreeg van mijn ‘collega’s voor 1 dag’ gelijk toe kon passen. Verfrissend, activerend en verbindend!

Dankjewel Maaike voor de fijne ochtend! Ik hoop je gauw weer te zien.

Jolanda Ruissen

Ik vond het echt erg fijn vanmorgen en heerlijk om even heel snel te kunnen sparren en meer inzicht te krijgen voor mezelf op bepaalde zaken.

Nanda van Bokkem-Kapitein

Maaike ontvangt je gastvrij in haar huis. Biedt een plek voor stilte, gesprek en lekker werken. En vers gebakken koekjes! Wat heb ik veel kunnen doen. Dank!

Suzan Vloet
Een waardevolle ochtend met ondernemers. Collega’s met een andere visie op ondernemen hebben mijn ondernemerschap verrijkt. Van mijn marketing-to-do-lijstje heb ik punten kunnen uitwerken en nieuwe items toegevoegd. Ook mijn expertise heb ik kunnen delen. Maaike schept een ontspannen zakelijke sfeer die uitnodigt om de uren op een eigen manier en samen goed te besteden.
Nogmaals dank voor je gastvrijheid!
Jacomina W. van Andel
Het was een mooie ochtend bij Maaike de Podiumbouwer, met een goede uitwisseling van ideeën bij koffie. Waardevol is dat, die inbreng van collega’s voor een dag. Goede input ook voor het uitwerken van een todo lijstje, daarna.
Groeten, Monique
Monique Fransen

Inspirerend, de Podium Werkplaats! Met elkaar kennismaken en delen, zéker ook werk doen (wat dat dan ook moge zijn) en genieten van de creatieve geesten, alle energie en… last but not least: Maaikes gastvrijheid! Het zet me aan tot actie. Dankjewel, voor herhaling vatbaar.

Jacolien de Koning

Weer fijn gewerkt aan mijn eigen marketing bij de podiumwerkplaats van Maaike.

Goed om buiten mijn eigen werkomgeving gefocused aan mijn eigen bedrijf te werken. Klanten komen toch altijd op eerste plaats. Dus hier even ‘quality time’ voor presta webbouw

Ook de dynamiek van het samen zijn met collega”s die ook met eigen marketing bezig zijn versterkt

Dit wordt een terugkerend werkmoment in mijn agenda

Sheila Tan

Ik werd vooral geraakt door het idee van geen tijd hebben om aan mijn eigen bedrijf te werken omdat ik ‘mijn klanten belangrijker vindt dan mijn eigen bedrijf’. Huh, wacht, wat? Klanten zijn toch het doel van mijn eigen bedrijf? Dat was mijn eerste reactie. Ineens zag ik dat ik niet verder kwam met mijn eerste opzet van mijn bedrijf omdat ik het nu al druk heb met mijn klanten. Ik roep altijd dat mensen me altijd mogen appen en mailen met hun vragen, maar nu besef ik dat ik ook tijd vrij moet maken voor het werken AAN mijn bedrijf. En niet alleen werken VOOR mijn bedrijf.

Dat vond ik het mooiste inzicht van deze ochtend bij jou, Maaike. Dat wordt voor mij de komende tijd een mooie opdracht om verder uit te werken. Want ik merk ook dat het online aanwezig zijn en vooral blijven belangrijk is en direct merkbaar.

Ik vond het ook waardevol om van andere ZP’ers te horen waar zijn mee worstelen, heel herkenbaar.

Louisette Blikkenhorst

Het was een hele fijne ochtend waar ik contacten heb opgedaan en heerlijk door heb kunnen werken en mij niet heb laten verleiden tot andere zaken, die ik thuis had laten gebeuren.
Heel fijn en super effectief dus zo’n werk ochtend met andere colleges.

Dank je Maaike en graag tot een volgende keer.

Marjolijn van Herk

PodiumWerkplaats in actie

Kom ook


ja, wees mijn stok achter de deur en stuur me een factuur als mijn stoel leeg blijft