Wat tof dat je hier bent. Je wilt meer weten over de PodiumWerkplaats en hoe het werkt als jij onze host bent.

Laat het vooral weten als je na het lezen van deze pagina nog vragen hebt.

Wat is de PodiumWerkplaats?

De PodiumWerkplaats is een co-werk-ochtend voor een steeds wisselende groep zzp-ers. Ze werken aan de online marketing van hun eigen bedrijven. Ondertussen overleggen ze wat, helpen ze elkaar en werken ze op hun laptops en smartphones.

Tot voor kort organiseerde ik deze ochtenden (meer dan 20 inmiddels) in mijn eigen huis in de binnenstad van Dordrecht. Vanaf de zomer gaan we on tour door mijn stadje.

Hier lees je er meer over.

Wat betekent het praktisch?

We komen graag in jouw zaak werken. We hebben graag hete koffie en verse thee en misschien iets lekkers bij de koffie. Mogelijk blijven er collega’s nog even hangen voor een lekkere lunch. De deelnemers rekenen ieder hun eigen drankjes en hapjes met je af.

We vragen niet veel:

  • Een grote tafel of een paar geclusterde kleintjes
  • Dat we van kw voor 9.00 tot 13.00 bij je mogen zijn
  • Wifi

Wat is mogelijk verder nog interessant?

Nieuwe klanten maken kennis met jouw zaak. Je staat dus direct op de kaart bij deze ondernemers. We brengen gezellige reuring mee.

Op mijn social media kanalen zet ik je in het zonnetje als dank voor je gastvrijheid.

Past het bij je?

Bea van Koning Koffie beet t spits af op 18 september. Zij heette de groep van 5 ondernemers hartelijk welkom in haar zaak en heeft dat als prettig ervaren.

Op 29 oktober werken we bij Het Magazijn. En in de periode erna mogen we komen werken bij Bluebirds in the Backyard, Broodcafé Jaap, Daantje, Nobel’s Brood & Finn’s.

Pas jij ook in deze rij van gastvrije horeca-ondernemers?

Bel me op 06-1235 1803 of stuur me een berichtje.