Je site is live en je nieuwsbrief is de deur uit

Het is gelukt. Na een periode van zwoegen is je site live en je eerste nieuwsbrief is uitgestuurd. Je krijgt goeie reacties en bent in je nopjes.

Even later wil je opnieuw een nieuwsbrief versturen. Of je wilt aanpassingen maken in je site.

Je logt in, drentelt wat rond en aarzelt wat de eerste stap is. Nadat je wat hebt geprobeerd blijf je twijfelen en het lukt je niet om aan te passen wat je wilde. Het blijft liggen.

Zonde van je alle tijd die je al hebt geïnvesteerd!

Efficiënt leren

Laat mij je helpen met een video-instructie op maat. Speciaal voor jou. Gemaakt met jouw installatie als voorbeeld. Stap voor stap vertel ik je wat je moet doen voor het verzenden van nieuwsbrief.

Dat is pas efficiënt. Niet uren in je eentje emmeren en ontdekken.

Omdat je stap voor stap ziet hoe het gaat, hoef je nooit meer twijfelen of je het goed doet.

Door de opname heb je een geheugensteuntje, ook als de kennis even weggezakt is.

Niet te veel, niet te weinig

De instructie is ‘op maat’. Oftewel, hij is speciaal voor jou. Afgestemd op jouw behoeften, jouw installatie, jouw kennisniveau.

Hier kan ik verder mee, heel duidelijk en gericht op mijn eigen mailing. Jij snapt ook precies wat ik nodig heb, dat voelt echt heel fijn.

De kosten

De prijs voor een video-instructie is variabel. Afhankelijk van jouw voorkennis en het onderwerp waarop je een instructie nodig hebt.

Ter illustratie, voor een instructievideo over jouw website, WordPress, jouw theme en bijbehorende plugins betaal je 450 €. Je ontvangt dan video-opnames van samen ongeveer 2 uur over jouw website. In die opname zit alles wat je nodig hebt om zelfstandig met je website te gaan werken.

Zo kun je voortaan zelfstandig (en zonder tijdsverspilling) je online bedrijf beheren.

Na de eerste opzet van een format in onze huisstijl en heeft ze mij stap voor stap meegenomen in het klaarmaken van de eerste verzending.

Lijkt dit je wat?

Neem contact met me op om te overleggen.