Website laten bouwen

Je wilt een nieuwe website. Een eenvoudige. Niet teveel poespas zeg je.

Je bent zelfstandig professional. Misschien ben je aan het opstarten, misschien ben je al een paar jaar bezig en toe aan een professionaliseringsslag.

Je wilt een website die je helpt de juiste klanten te werven. Je wilt er informatie op over jouw bedrijf en je klanten. Misschien wil je ook ruimte voor een blog of vlog? Als je wilt koppelen we je nieuwsbriefsysteem eraan.

Een solide nieuwe website

Dat kan allemaal. Ik maak een WordPress website voor je. Met WordPress heb je een solide basis voor jouw nieuwe website. Wil je over een tijdje iets toevoegen, dan kan dat. Uit je website-jasje groeien gaat je voorlopig niet lukken!

Welke opties je zoal toe kunt voegen:

 • Laat bezoekers een e-book downloaden;
 • Maak een koppeling naar je nieuwsbrief;
 • Maak een webshop of breidt je webshop uit;
 • Plaats een kalender op je website;
 • Laat deelnemers zich via de website inschrijven voor je training;
 • Maak gebruik van een afsprakenmodule;
 • Plaats betaalformulieren;
 • Laat je bezoekers een enquete invullen;
 • Stel je training online beschikbaar in een afgesloten gedeelte;
 • Plaats social media deel- of volg buttons;
 • Voeg video toe;
 • en meer

Contact tijdens het bouwen

Tijdens het bouwen aan de website hebben we geregeld contact. We gebruiken een projectstysteem, bellen of videobellen en werken zo zij aan zij. Zo weten we zeker dat de website past bij wat jij voor ogen hebt.

Dankzij de op maat gemaakte aanleverchecklist kun je onze samenwerking op jouw tempo voorbereiden. Vervolgens werken we in een week of 5, met meerdere feedbackrondes toe naar een website waarmee jij voor de dag kunt komen.

Over mijn schouder kijkt een vormgever met marketing-skills mee waardoor jouw site nog sterker wordt. Voor de voor mij eventueel té technische zaken vlieg ik een collega in. Zo weet ik zeker dat we ook jouw project tot een goed einde gaan brengen.

De samenwerking voor mijn nieuwe website met Maaike, is voortgekomen uit het feit dat ik niet alleen een nieuwe website wilde, maar mijn onderneming naar een hoger niveau wilde tillen. Dit wilde ik doen met iemand die snapte wat ik wilde, met wie ik een klik had en iemand die de plaatjes die ik in mijn hoofd had, kon vertalen in beeld. Dit is meer dan gelukt met Maaike. Zij is positief, luistert en heeft passie voor haar werk. Zij wil je écht verder helpen. Onze communicatie verliep helder en transparant en er was veel ruimte voor vragen. Ook de online sessies heb ik als prettig ervaren om de punten op de i te zetten. Met haar duidelijke uitleg kan ik nu zelf mijn website bijhouden. Ik kan Maaike meer dan aanbevelen als podiumbouwer voor jouw bedrijf!

Mariëlle Cruz VargasMCV Weddings

De investering is echt eenmalig

Omdat het fijn is als je investering in de website eenmalig is, maak ik een uitgebreide videoinstructie voor je. Met die videoinstructie leer je zelf je website te beheren. Je leert hoe je een blog toevoegt, hoe je teksten aanpast, pagina’s toevoegt, hoe je het menu aanpast, hoe afbeeldingen aanpast en nog veel meer. Zo ben je niet afhankelijk van mij of een andere webbouwer en kun je echt zelfstandig zijn!

Blij met de nieuwe site. Hier kunnen we mee voor de dag komen!

Ronald HuissenBij Voorbaat VerdachtBij Voorbaat Verdacht

Contact en samenwerking verliepen heel relaxed. Wat heel fijn is want ik had zelf wat onrust over de invulling van de website. Dan is het heel fijn dat Maaike het proces overziet en stuurt.

Maaike heeft voor mij de website in WordPress helemaal opgebouwd. Ik hoefde het alleen maar te vullen. Nou, dat was makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig had Maaike goede tips & tricks over hoe ik dat het beste kon doen.

Ze is heel praktisch en voortvarend en geeft je ook eerlijke feedback waar je wat aan hebt. Ook zorgde ze voor een werkend format in Mailchimp zodat ik in een handomdraai nieuwsbrieven kan versturen.

Wat voor mij heel fijn werkte was de samenwerking van Maaike met Cora Verhagen. Cora ontwierp de branding en huisstijl en Maaike verwerkte dan meteen op mijn nieuwe website en in Mailchimp. Dat scheelde een hoop gedoe. Kortom, het maken van mijn nieuwe website verliep stukken vlotter en soepeler door De Online Podiumbouwer.

Louisette BlikkenhorstBanting NederlandBanting Nederland
WordPress websiteWordPress website mét Mailchimp installatie
WordPressWordPress
Een veilig, degelijk en flexibel theme
Een veilig, degelijk en flexibel theme
Aangepast aan jouw huisstijlAangepast aan jouw huisstijl
Kan meegroeien met jouw bedrijfKan meegroeien met jouw bedrijf
Beheer en onderhoud is eenvoudigBeheer en onderhoud is eenvoudig
GebruikersvriendelijkGebruikersvriendelijk
Veiligheid
Veiligheid
Zoekmachinevriendelijk
Zoekmachinevriendelijk
ResponsiveResponsive
Eerste jaar hosting en .nl domein
Eerste jaar hosting en .nl domein
ContactfomulierContactfomulier
Blog inrichtenBlog inrichten
Video-instructie waardoor je zelfstandig. je website kunt gaan beheren.
Video-instructie waardoor je zelfstandig. je website kunt gaan beheren.
2 uur videobel-support voor oplevering3 uur videobel-support voor oplevering
Statistieken via Google AnalyticsStatistieken via Google Analytics
Favicon
Favicon
Installatie nieuwsbriefsysteem
Samen verzenden we je eerste nieuwsbrief
Download voor jouw ebook met pop-up
vanaf € 2200vanaf € 2700

Alle prijzen zijn exclusief btw

Een aanrader voor iedereen die een professionele webbouwer zoekt die kwaliteit kan leveren. No bullshitter. Ook prettige samenwerking. Voor mij is na een mislukking met mijn vorige webbouwers nu scheepsrecht. Goede beslissing om opnieuw te starten.

Wat ik fijn vind, is dat we samen naar een goede oplossing zoeken.Je denkt mee en legt goed uit waarom je voor een bepaalde aanpak gekozen hebt.

Ik vind het super fijn om zelf de website aan te passen naar mijn wensen en technisch te onderhouden na de uitleg.

Ling ChanSparkLing.one

Veelgestelde vragen

Ik zie bij een ander een website voor € 300. Waarom zou ik die niet nemen?

Als wij samenwerken krijg je mijn aandacht. Ik verdiep me in wat jij nodig hebt en bouw dat samen met je. Het resultaat is een unieke website en geen 13 in een dozijn met als enige verschil jouw logo boven de pagina.

Ik adviseer je in de keuzes die je kunt maken. Ik denk mee en soms ook tegen. Behalve mijn aandacht voor jou en je bedrijf tijdens de bouw, krijg je natuurlijk ook de uitgebreide instructievideo’s waarmee je vervolgens zelfstandig kunt werken aan je website.

Zo is een webbouwer aan jouw zijde geen must meer en maak ik mezelf overbodig.

Werk je alleen? 

Nee, ik geloof in 1 + 1 = 3. Zodra ik collega’s betrek, wordt jouw site sterker.

Over mijn schouders kijken 2 collega’s mee. Zoals een vormgever met marketing-skills. Voor de voor mij té technische zaken vlieg ik een van mijn collega’s in.

Zo weet ik zeker dat we ook jouw project tot een goed einde gaan brengen.

Ik heb al een website maar ben toe aan een nieuwe. Past dit dan bij mij? 

Als je al een website hebt, is de procedure iets anders. We kiezen er dan bijvoorbeeld voor je nieuwe website achter de schermen te bouwen, terwijl je oude website nog even online blijft. Kan gewoon!

Ik wil een webshop in mijn website. Kan dat?

Jawel. Een webshop in je site is geen probleem. Dankzij het systeem dat we gaan gebruiken kun je die eenvoudig toevoegen. Ik maak graag een offerte voor je voor het shop-gedeelte van je site.

Ik heb een dochter/zoon van vrienden/buurmeisje* die ook met WordPress overweg kan. Is het dan niet veel handiger om het bij die persoon onder te brengen? * streep door wat niet van toepassing is

Ik snap dat je dat wilt. Je helpt op die manier je dochter/zoon van vrienden/buurmeisje aan een zakcentje en bent zelf ook voordeliger uit. Een aantal van mijn klanten hebben dit ook zo aangepakt. Tot ze merkten dat ze meer professionaliteit nodig hadden dan hun dochter/zoon van vrienden/buurmeisje kon bieden. Tot ze merkten dat hun dochter/zoon van vrienden/buurmeisje in een tentamenperiode zat en geen ruimte hadden om een foutmelding op te lossen. Toen kwamen ze alsnog bij mij. Behalve dat het veel tijd kost om opnieuw naar je website te laten kijken, is het ook nog eens dubbel werk.

Hoe lang duurt het bouwen van een website?

Als je wilt, kun je je website in een dag bouwen. Maar dat wil ik niet. Door meer tijd te nemen, kunnen ideeen rijpen en past het eindresultaat echt bij jou, je bedrijf en je doelgroep.

Daarom duren projecten zo’n week of 5. Op dag 1 lever je mij alles aan aan de hand van de op maat gemaakte aanleverchecklist. En op de laatste dag van week 5 draag ik de website aan je over inclusief de instructievideo’s.

Daar tussen in hebben we 2 uitgebreide feedbacksessies waarin we tot op detail door je website gaan om verbeteringen aan te brengen.

Wat heb je zoal gebouwd?

Van alles. Van massagetherapeut (Shiatsutherapie Kuri) tot hospitalitytrainer (Challenge Support). Van systemisch coach (Boost by Boot) tot basisschool (Obs de Tandem in Oud-Beijerland). Van tekenaar (Tekenen & Autisme) tot fotograaf (Marieke Zwartscholten Fotografie). Maar ook een wedding-planner hielp ik en een videovakvrouw Elisabeth Griffioen.

Lees anders ook even de reacties van mijn klanten.

Staat jouw vraag hier niet bij?

Stel hem gerust via maaike@podiumbouwer.com

Je weet als klant wat je krijgt, wanneer en altijd met verzorgde uitleg. Ik heb een toffe website en heb de start gemaakt met emailmarketing. Je bent helder in je communicatie: wanneer ga je iets doen en wat heb je gedaan? De video’s met uitleg zijn fijn.

Lindemarie JongsteLindemarie Mediabureau

Ik ben heel blij met onze samenwerking! 40% groei in het afgelopen jaar met Maaike als marketeer!

Arjette WillemseShiatsutherapie KuriSpeltherapiepraktijk Carla Roos

Wil je een website die eenvoudig te beheren is?

Mooi! Laten we, voor we aan de slag gaan, elkaar eens ontmoeten. Om af te stemmen of jouw wensen en mijn expertise bij elkaar passen.

Daarna maak ik een offerte voor je. Na goedkeuring ontvang je de aanleverchecklist en gaan we samen aan de slag.

Vul onderstaand contactformulier in en dan bel ik je om een afspraak te maken.

Jouw bericht

Telefoonnummer

Jouw naam

Jouw e-mail


Je krijgt een kopie van wat je instuurt in je eigen inbox.