Hoe pas je de zijbalk aan – en is het logisch dat niet ziet waar je dat in WordPress doet?

Niet altijd is die zijbalk in WordPress makkelijk te vinden. Hij heet namelijk geen zijbalk, of kantlijn. Zo zou ik het noemen geloof ik.

Hij heet ‘widgetarea’. Net als de footer bijvoorbeeld. Dat is ook een widgetarea. Je footer zit onderaan je pagina. Vaak staan er je contactgegevens, soms staat er je logo of een link naar je algemene voorwaarden.

Wil je aanpassingen maken in je zijbalk of footer? Kijk dan bij weergave en vervolgens bij ‘widgets’. Daar tref je verschillende ‘widgetareas’ aan de rechterkant. Deze kun je openklikken met het kleine driehoekje.

De elementen die je links ziet, kun je naar de gewenste widgetarea slepen en vervolgens bewerken.

Kan jij! Weet ik zeker :-)

 

Dit maakte ik

voor jou.

Wil jij als zzp-er een sterk online imago en podium? Zo kan ik je helpen:

Fijne dag 👋