Hoe krijg je je eigen lettertype op je website?

Je kunt zelf bepalen welk lettertype je wilt gebruiken op je website. Je hoeft je dus niet te beperken tot het lettertype dat je theme je aanbiedt.

Handig, want met het inpassen van het lettertype dat bij jouw huisstijl hoort, komt je website helemaal in lijn met de rest van je bedrijf.

Om dat lettertype goed in te stellen gebruik ik vaak de plugin Use Any Font. Werkt heel handig en prettig.

Gebruik jij Use Any Font al?

Als ik je site gebouwd heb, heb je een grote kans van wel. Binnenkort komt er een nieuwe versie van de plugin aan, versie 5.0, en daarbij vervallen alle bestaande licenties, tenzij ze worden verlengd. De sites die ik gebouwd heb, draaien allemaal op dezelfde licentie en die is inmiddels verlengd, dus als het goed is hoef je niks te doen.

Mocht je op een gegeven moment merken dat toch onverhoopt je lettertypes zijn veranderd? Dan weet je nu waar te zoeken.

Heb je een onderhoudspakket bij mij afgenomen voor je website? Geef me dan vooral even een seintje hierover. Ik fix het graag voor je.

Geen onderhoudspakket en zelf aan de slag? Volg dan de instructies die je in de melding krijgt bovenaan je dashboard en verleng je licence key.

Geen onderhoudspakket? Hier lees je hoe je me in kunt huren. Ik fix dit graag voor je. Stuur me een admin login van je WordPress-website.

Dit maakte ik, Maaike

Vond je dit leuk? Meld je dan aan voor mijn updates (je krijgt dan ook mn checklist voor een eerste online indruk als een pro).

Wil jij als zzp-er een sterk online imago en podium? Zo kan ik je helpen:

Voorkom dat je een online flater slaat. Pak deze checklist mee voor een online eerste indruk als een pro.

Ik ben offline tussen 18 juli en 18 augustus.

Fijne veilige zomer 👋

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *