Op deze pagina lees je wat me bezighoudt naast mijn dagelijks werk voor klanten en aan welke projecten ik werk.

Nu is 24 augustus.

Nu hebben we 5 weken klussen en verhuizen achter de rug. Daaraan knoopte ik nog 2 weken uitrusten en nu ben ik na 7 (!) weken weer op mn honk.

7 weken. Het klinkt als te veel. Ergens voelt het alsof ik iets heb genomen waarop ik geen recht had. Dat zal de Calvinist in me zijn. Een ander deel van mij roept dan hard: “wie bepaalt waar je recht op hebt? Dat bepaal je zelf toch?”. Ja dat is zo. Het was tijd die ik goed besteed heb.

Nou goed. Ik ben er weer. Weer achter mijn scherm. Schrijvend aan mijn keukentafel. Die staat inmiddels niet meer in Strijen, maar in Dordrecht. We wonen hier heel fijn. Ik heb er geen moment aan hoeven wennen. Ons huis en deze stad voelt als thuis.

Alle opdrachten stelde ik uit tot na de zomer. Nu heb ik in korte tijd dus verschillende projecten op te starten. Bijvoorbeeld een webshop voor interieurartikelen, een website voor een taaltrainer, de website voor een heul belangrijk project over privacy en nog een paar. Ook staat er een WordPress en Mailchimp-training op de planning voor een basisschool waar ik ook de website voor ontwikkelde. Verder verschillende spannende afspraken met nieuwe collega’s. Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Vrijdag ga ik naar Cora Verhagen voor de live-design-dag die bij haar training Designfulness hoort. Ergens voel ik dat de uitstraling van mijn bedrijf anders mag. Fris. Volwassener. Ik verwacht dat het moodboard dat ik op advies van Cora maakte, me gaat helpen knopen door te hakken. Heb zin in vrijdag en het resultaat zul je vast in de komende tijd gaan zien.

Oh ja, van de zomer ook weer een paar weken social-media-detox gedaan. Geen Twitter, Instagram en Facebook voor een week of 2. Wat een verademing was dat weer :-). Nu ik weer online ben merk ik des te beter wat social media me kost. Qua tijd en energie. Ik kan verdwalen in alle berichten. Alles is interessant en ik merk dat ik blijf lezen en klikken. Zo verdwaal ik vanuit een persoonlijk bericht, in een interessant artikel, naar een interessante organisatie, naar hun facebookpagina, naar een videootje over hoe iemand mozaiektegels maakt, etc. Teveel versnipperde input. Heb jij dat niet?

Daarom ‘minder’ ik nog even door. Met name door Facebook wat minder te gebruiken.

Nu aan de slag! Doei!