Op deze pagina lees je wat me bezighoudt naast mijn dagelijks werk voor klanten en aan welke projecten ik werk.

Nu is 24 januari.

Met een ziek kind op de bank type ik dit. Vandaag is een volle dag. Vorige week liep in de soep en nu zit ik een tikkeltje vol.

Wat houdt me bezig? De doe-het-zelf-training die ik aan het ontwikkelen was. Want dat was zo’n interessant product. Ik had er al de nodige klanten voor. Had zelfs mensen om feedback gevraagd (iets dat ik best spannend vind…). En na een paar weken besloot ik die training niet te gaan ontwikkelen. Ergens voelde ik een twijfel. Een hardnekkige. Heb besloten de training voor nu af te blazen en te zien wat er komt. Dat geeft me de tijd om nog eens goed te onderzoeken met precies welke vragen klanten aan zo’n training beginnen en of die training dan de oplossing is.

Ben immers meer iemand van het 1 op 1 contact. Samen kijken naar wat er anders moet en beter kan. 1 en 1 is 3. Als ik mijn kennis in een low-budget training giet, help ik wellicht meer mensen, maar komt het denk ik niet zo tot zijn recht. Althans, dat is nu mijn overweging.

Ondertussen staat de 3de PodiumWerkplaats gepland. De eerste 2 waren superfijn. Ben zo blij dat ik dat idee uitgerold heb. Wil je ook een keer meedoen? Schuif gerust aan!

De site die ik met Ronald van Platform Burgerrechten heb ontwikkeld is ook live. De campagne website van Bij Voorbaat Verdacht is voor een rechtszaak tegen de overheid. Onze lieve overheid verzamelt namelijk onze gegevens, koppelt die aan elkaar en besluit aan de hand van een risicoprofiel of wij bijvoorbeeld huursubsidie kunnen krijgen. Bizar. Bizarder is dat we niet te weten kunnen komen precies welke informatie leidt tot zo’n besluit. Hier kun je een voorbeeldbrief downloaden om jouw gegevens op te vragen. Steun de campagne vooral ook met een financiële bijdrage.

De eerste werkweek van het nieuwe jaar heb ik in de luwte gewerkt. Geen werk voor klanten, alleen voor mijn eigen bedrijf. Ik heb gewerkt aan mijn nieuwe weggever. Die zal gaan over het kiezen van de juiste domeinnaam. Het wordt een video-weggever. Naar idee van de VideoVakVrouw. Ik ben nu toe aan het opnemen van de video’s. Hoop daar komende week tijd voor te maken.

Heb je de nieuwe foto’s op mijn site gezien? Ze zijn gemaakt door Tanja van den Berg – Niggendijker.

Op 9 maart staat er een workshop gepland bij de creative souls business club. Spannend, want een knispervers initiatief van Cora Verhagen en Heleen Moes. Kom je ook? Binnenkort staat er hier meer over!

Ook heb ik een training gepland met met Heleen Moes, voor de creative souls business club. Meer info volgt tzt!

 

Tot zover!

doei

Bewaren