Op deze pagina lees je wat me bezighoudt naast mijn dagelijks werk voor klanten en aan welke projecten ik werk.

Nu is 7 november.

Ik voel me oké. Tikkeltje moe misschien, maar dat heb ik al vlug. Zit sinds een week of wat bij een hardloopgroepje en we trainen om op 16 november 5 km te kunnen rennen. Heb er zoveel lol in. Veel meer dan ik vooraf had ingeschat. Ik type dit nu dus met lichte spierpijn in mijn kuiten.

Qua opdrachten gaat t lekker. Ik zit niet al te vol. Precies goed.

Ik wil de komende tijd weer wat inzoomen op mijn eigen marketing. Heb nu mijn nieuwe logo en dat moet nog goed doorgevoerd worden. Ook mijn site moet op de schop. En ik wil nieuwe foto’s laten maken. Natuurlijk wordt het ook weer tijd voor wat leuke vlogs… Scripts liggen al klaar!

Met Cora Verhagen maak ik een stappenplan. Voor mensen die net hebben besloten dat ze een website willen, en beslagen ten ijs willen komen bij hun webbouwer. Natuurlijk houden we ook rekening met de zelfbouwers, die komen ook aan hun trekken in het stappenplan. De proeflezers waren enthousiast (dit stappenplan bespaard je echt ZOveel tijd en gedoe!). Hun feedback verwerken we deze dagen waarna hij vlug in de webshop van Cora te koop zal zijn.

Bij de School voor Ondernemers van Heleen en Bas ga ik volgende week naar de co-werkdag+. Net het e-book van hen doorgelopen en al wat leuke ideetjes opgedaan!

Oh ja, en gisteren publiceerde Cora het interview met mij. Ben er heel tevreden over. Je leest het hier.

 

En een tip! De serie van Jelle Brandt Cortius is rete-interessant. Robo Sapiens heet het. Ik kijk m met zoon via uitzending gemist nadat zn huiswerk klaar is. Hier tref je de eerste 2 uitzendingen.

BewarenBewaren