Op deze pagina lees je wat me bezighoudt naast mijn dagelijks werk voor klanten en aan welke projecten ik werk.

Nu is 29 september.

Het is zaterdagochtend vroeg. Ik kon niet slapen van de zenuwen. Vandaag heb ik nog 1000 dingen te doen en morgen vertrek ik naar… De Vogezen!!

Voor een werkvakantie met collega’s. Een soort XL PodiumWerkplaats. Veel zin in, maar dus nog veel te doen. Niet alleen wassen draaien enzo, maar ook nog wat werk voor klanten.

Van de week liep er van alles mis. Ik adviseerde een klant voor een bepaalde plugin, die toch niet helemaal bleek te zijn wat we ervan verwachtten. Daardoor kwamen we voor extra kosten te staan. Gelukkig hebben we het daar goed over kunnen hebben en hebben we een oplossing gevonden.

Verder was daar Mailchimp die de account van een klant blokkeerde. Waarom is me niet duidelijk en contact met hen gaan vrij moeizaam. Logisch, met een gratis account, maar toch balen.

Dat soort zaken wil ik dus nog even tackelen voor ik vertrek, zodat ik me, eenmaal in Frankrijk, zo min mogelijk hoef bezig te houden met lopende zaken.

Wat ik daar ga doen? Ik wil me daar concentreren op mijn bedrijf. Mezelf wat vragen stellen over de ontwikkeling van mn bedrijf en de plannen die ik heb. Ik denk dat ik dat schrijvend ga doen en mogelijk direct wat aanpassingen ga maken in mijn communicatie naar buiten. Maar eerlijk gezegd, heb ik geen idee of het zo gaat lopen. Kan ook zijn dat ik helemaal geïnspireerd aan mijn boekhouding ga werken (lijkt me sterk, maar toch 😂). We zien wel hoe het gaat lopen!

Mezelf even terugtrekken uit het dagelijkse en de ruimte voelen om te reflecteren is me heel wat waard.

Hoe is het met jou?