Op deze pagina lees je wat me bezighoudt naast mijn dagelijks werk voor klanten en aan welke projecten ik werk.

Nu is 10 april.

Videoserie

De videoserie die ik aan het ontwikkelen was, zou mijn nieuwe weggever worden. Maar ik besloot anders. Hij staat nu open en bloot op mijn blog en heet Hoe kies je de juiste domeinnaam voor je nieuwe website?

Een nieuwe videoserie, die wel mijn weggever gaat worden, staat in de steigers. Hij heet: 5 beginnersfouten voor je website en hoe je die fixt.

Vooralsnog zijn dit de 5 video’s die het moeten worden:

  1. Wat is de juiste weg?
  2. Maak je site helemaal van jou
  3. Spijkerschrift
  4. Spinnenwebben en stof
  5. Een derde van je bezoekers haakt af

Zeg eens, in hoeverre spreekt dit je aan? Hoor t graag vóór ik verder ga met ontwikkelen 🙂

Ontwikkeling

Er gebeurt zoveel. Prive, maar ook zakelijk. Samen met Heleen Moes zet ik stappen om mijn bedrijf dicht bij mezelf te houden en toch stappen te kunnen gaan nemen. Dat betekent in de praktijk dat ik mn workflow onder de loep neem en her en der aanpassingen aan t maken ben. Zo ben ik veul duidelijker aan t worden in mijn afspraken. En ik ben beter aan het uitleggen waarom bepaalde afspraken zo belangrijk zijn, vooral voor mn klant. Wat is hun voordeel van het tijdig en compleet aanleveren van materiaal bijvoorbeeld? Ik vraag het niet om hen te zieken, maar zodat we flink kunnen doorpakken als we eenmaal van start gaan.

Ik merk nu al dat mijn klanten het fijner vinden. Voor mij is dat ook zo, al moet ik erop bedacht zijn dat ik niet in mn oude patronen terugval.

Collega’s

Zzp-er zijn is fijn. Ik zou niet anders meer willen eh… kunnen.

Maar collega’s mis ik wel. Daarom zoek ik hen op. Waar?

Bijvoorbeeld bij de creative souls business club. We treffen elkaar online én offline. Binnenkort bijvoorbeeld bij een training die ik ga volgen.

Collega Carolijn heeft ook een supergaaf collega-idee. Ze stelt voor een werkweek op Ibiza door te brengen. Je gaat erheen met een vaag plan. Met je billen in t zand of aan de rand van het zwembad ga je aan de slag. De zon, de andere omgeving, de collega’s geven je de nodige inspiratie en kan eindelijk eens realiseren wat er al zo lang in je achterhoofd zit. KIJK HIER!!

Collega’s tref ik natuurlijk ook aan mn eigen keukentafel bij de podiumwerkplaats, zie de uitnodiging voor jou hieronder!

Kom je werken?

De volgende PodiumWerkplaats staat gepland voor vrijdag 18 mei. Wil je ook (weer) een keer meedoen? Schuif gerust aan!

Tot zover!

doei

Bewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren