Je bent hier want je wilt weten met wie je van doen hebt. Je wilt weten wat voor vlees je in de kuip hebt. Logisch.

Ik ben de online Podiumbouwer

Mijn naam is Maaike van Kempen. Ik ben online de Podiumbouwer.

Dat was ik niet altijd. Als kind dacht ik dat ik dierenarts zou worden. Klassiek. Na het voortijdig verlaten van de havo dacht ik dat ik uitzendkracht was in kassen en productiebedrijven. Later dacht ik dat ik salarisadministrateur was en behaalde mijn papieren. Toen ik op mn 31ste mijn bachelor pedagogiek ‘in the pocket’ had, dacht ik dat ik hulpverlener met een eigen praktijk was. Tegelijkertijd werkte ik me over de kop als docent. En toen wist ik niet meer wat ik was. Ik was moe en op. Ik gaf mezelf een sabbatical om te doen waar ik wel energie van kreeg. In die periode werd de Podiumbouwer in mij definitief wakker.

Het klopt

De puzzelstukjes van de jaren daarvoor vielen op zijn plaats. Pedagogiek leerde me over ontwikkeling en communicatie. Mijn eigen praktijk leerde me over marketing. Als docent leerde ik over leren. En in die allereerste werkende jaren leerde ik hoe hard ik kan werken en hoe ik niet tegen poespas kan. De puzzel was compleet.

Met veel plezier werk ik sindsdien aan podia. Eerst veilig en beschut voor vrienden. Ik maakte websites, nieuwsbrieven, hielp hen met keuze voor beeldmateriaal of pakte zelf mijn fotocamera. Samen dachten we over de zakelijke koers die vooral ook moest passen bij de persoon. Een leerzame tijd. Ik genoot met volle teugen.

Met het groeien van mijn plezier groeide ook mijn vertrouwen. Het bleek dat ik goed was in wat ik deed. Nieuwe mensen kwamen op mijn pad en het balletje rolde verder.

Wat ik doe

Mijn klanten vandaag de dag zijn sociale en creatieve zzp-ers. Het zijn vaak coaches, trainers of therapeuten. Zij willen een website, webshop, nieuwsbrief, al dan niet met e-book, online cursus of meer zichtbaarheid op sociale media. Ik help hen daarbij. Soms doe ik het voor hen, soms doen we het samen, soms leer ik hen hoe ze het zelf kunnen doen.

Ik vind het heerlijk om plannen te vertalen naar een passend podium!

Verder

En verder? Ja, ik ben een zacht ei. Kan ontroerd raken van niks. Kan genieten van t maken van beef jerky en foto’s (hier en hier). Hardlopen met mijn hondje is mijn zen-tijd. Hou van echt en oprecht. Met name in het onderling contact. Ben soms chaotisch of noem het creatief. Thuis met man en zoon heb ik t fijn. Ik hou van alleen zijn, binnen én buiten en laad dan weer op.

Alleen ben je nergens

En 1 + 1 = 3.

Daarom werk ik graag samen. Onder andere met deze mensen.

Ze zijn professionals die net als ik, oog hebben voor wat belangrijk is voor jou als zzp-er.

Sheila Tan

Sheila Tan

Programmeur

Cora Verhagen

Cora Verhagen

Vormgever

Contact

Benader me gerust via een van mijn social media accounts.

Laat hieronder je berichtje achter!

Jouw bericht

Jouw naam

Jouw e-mail


*Je krijgt een kopie van wat je instuurt in je eigen inbox.

Ik ben zo iemand die de tijd neemt. Het kan even duren voor je reactie van me krijgt. Je krijgt altijd binnen een paar dagen reactie van me.

Saaie, relevante info

Maaike van Kempen, de Online Podiumbouwer
bank: NL50 TRIO 0197 8379 13 & kvk: 59704411

algemene voorwaarden

Op de hoogte blijven

Dat kan! Ik verstuur met regelmaat een blogs, tips en acties via e-mail. Jij kunt die ook ontvangen.

Bovendien krijg je bij inschrijving een checklist om je website professioneler te maken cadeau.