Privacyverklaring

Laatst bijgewerkt: 18 mei 2020

Algemeen

Naast deze privacyverklaring zijn ook de algemene voorwaarden van belang als we zaken doen.

Ik ben een tikkeltje wantrouwig van aard als het gaat om data verzamelen. Ik zal dus eerder iets voor me houden dan het te delen. En dat is helemaal zo als het om jou of jouw gegevens gaat.

Ik verwerk persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Over

Ik ben Maaike van Kempen. Ik doe zaken met je vanuit de eenmanszaak Maaike van Kempen Podiumbouw.

88888888888 88
8888 88 Dordrecht

Kvk 59704411

Ik heb verschillende handelsnamen geregistreerd; de online podiumbouwer, podiumbouwer, podiumwerkplaats. Wil je contact met me over jouw privacy? Mail me op maaike@podiumbouwer.com.

Welke gegevens verzamel ik

Het gaat om (een combinatie van) de volgende gevoelige gegevens:

  • Voor- en achternaam
  • Bedrijfsnaam
  • Vestigingsadres en postadres
  • Kvk nummer
  • Bankrekeningnummer
  • Telefoonnummer (vast en mobiel)
  • E-mailadres
  • Social media accountnamen
  • Ip-adres
  • Login van je webhost
  • Login van je website
  • Gegevens van je nieuwsbrieflezers

Ik verzamel alleen bovenstaande gegevens als ik ze van jouzelf verkregen heb of ik heb ze opgezocht in openbare registers, zoals het handelsregister van de KvK of social media.

Ik verwerk jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Contact
  • Offertes
  • Om diensten aan je te kunnen leveren
  • Je te informeren over wijzigingen van mijn diensten en producten
  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Als je een reactie op de website achterlaat
  • Verzenden van de nieuwsbrief en/of mailings per post
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om de dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Ik verwerk ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die ik nodig heb voor de belastingaangifte.

Met wie deel ik je gegevens?

De persoonsgegevens zijn toegankelijk voor mij.

Andere partijen hebben toegang tot je gegevens, waaronder deze verwerkers:

  • Webhost
  • Programmeur
  • WordPress
  • Mailserver
  • Google
  • Boekhouder
  • Betaaldienst
  • Serverbeheerder

Ik probeer persoonsgegevens zo veel mogelijk binnen de EER te verwerken, maar soms ontkom ik er niet aan ook diensten van buiten de EER in te zetten. Deze bedrijven zijn gevestigd in een door de Europese Commissie aangewezen adequaat land.

Met alle verwerkers, binnen en buiten de EER, hebben we een verwerkersovereenkomst gesloten.

Verder beperk ik de toegang tot mijn systemen met sterke wachtwoorden, webcamcover, audioplug en versleutel ik mijn verbinding via VPN.

Hoe ik je persoonsgegevens bewaar

Ik bewaar je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Ik hanteer de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

  • Naam, bedrijfsnaam, kvk nummer, telefoonnummer, e-mailadres, ip-adres; wordt in mei verwijderd als de laatst geboden dienstverlening meer dan 5 jaar geleden is
  • Naam en emailadres bewaar ik zolang je mijn nieuwsbrief wilt blijven ontvangen. Schrijf je je uit, dan worden automatisch je gegevens verwijderd uit het systeem.
  • Login van je webhost, website en nieuwsbrief; wordt in mei verwijderd als de laatst geboden dienstverlening meer dan 5 jaar geleden is.
  • Gegevens van je nieuwsbrieflezers; verwijder ik direct na geboden dienstverlening.

Verder

Je hebt recht op inzage, rectificatie en wissen van je persoonsgegevens.

Je hebt ook het recht om tegen verwerking bezwaar te maken.

Je hebt het recht op het intrekken van de toestemming van t verwerken van de gegevens. Ik stop dan met het bewaren van nieuwe gegevens die je indient.

Als ik geen persoonsgegevens van je mag gebruiken, kan ik je helaas niet goed van dienst zijn.

Stuur me een schriftelijk verzoek via email naar maaike@podiumbouwer.com en ik maak het eea binnen 4 weken voor je in orde.

Als je een klacht hebt over de manier waarop ik met je persoonsgegevens om ga, heb je t recht om te klagen bij autoriteit persoonsgegevens. Maar laat t mij vooral eerst even weten om samen een oplossing te zoeken.

Het verstrekken van je persoonsgegevens is niet verplicht. Zoals gezegd kan dit effect hebben op de dienstverlening die ik je kan bieden.

Cookies

Cookies kunnen worden geplaatst door websites. Er komt dan een klein bestandje in jouw internetbrowser te staan. Jij hebt daar verder geen last van. Het helpt vooral de website beter te functioneren omdat informatie bijvoorbeeld niet 2 keer hoeft te worden geladen.

Op mijn website en in mijn blog tref je her en der links naar externe websites en social media kanalen. Ook kun je via knoppen informatie van deze website makkelijk kunt delen met jouw sociale-media-netwerk. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten De Online Podiumbouwer. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Omdat ik wil weten hoe mijn bezoekers de website gebruiken, zodat ik het gebruik van de website kan verbeteren, onderzoek ik de statistieken van deze website. Ik gebruik daarvoor Matomo (voorheen Piwik) is een zelfgehoste dienst die geen ip-adressen registreerd. De gegevens staan op de webserver van mijn webhost.

Op deze website staan video’s. Die worden geladen via Youtube of Vimeo. Zij plaatsen cookies om jou relevantere advertenties te tonen.

Wil je cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je via de instellingen van je eigen internetbrowser doen.

Hier stel je in welke cookies je vanaf nu toestaat in je browser.

Cookie instellingen

Hieronder kun je kiezen welk soort cookies u op deze website toestaat. Klik op de knop "Cookie-instellingen opslaan" om je keuze toe te passen.

FunctionalDe website maakt gebruik van functionele cookies. Deze cookies zijn nodig om de website te laten werken.

AnalyticalDe website maakt gebruik van analytische cookies om het mogelijk te maken de website te analyseren en te optimaliseren voor o.a. de bruikbaarheid.

Social mediaDe website plaatst cookies voor sociale media om u inhoud van derden, zoals YouTube-video's te laten zien. Deze cookies kunnen je persoonlijke gegevens volgen.

AdvertisingNiet van toepassing

OtherDe website plaatst cookies voor andere zaken om u inhoud van derden, zoals het inschrijfformulier voor de gratis weggever te laten zien. Deze cookies kunnen je persoonlijke gegevens volgen.

Wijzigingen

Het kan zijn dat ik wijzigingen in dit document aan moet brengen. Deze wijzigingen treden in werking per direct of op het dan aangekondigde tijdstip. Als de wijzigingen direct op jou van toepassing zijn, hoor je dat natuurlijk van me.

*dit document is opgesteld op basis van de altijd gulle informatie die Charlotte Meindersma biedt, waarvoor mijn hartelijke dank. Nav de law-talk van mei 2020 heb ik het document herzien.