Mijn agenda was niet eerder zo vol (en over hoe dat komt)

Wil jij het ook druk hebben?

Nee, niet druk in de vervelende betekenis van het woord. Niet dat je alleen maar rent en vliegt. Geen tijd hebt om te eten en vergeet te plassen.

Nee, druk in positieve zin.

Fijn druk

Dat je agenda gevuld is met fijne afspraken. Dat je werkt aan toffe opdrachten. Dat je deadlines hebt van projecten die verschil maken. Dat je takenlijst vol staat met taken waarop je je verheugt.

Zo is het bij mij momenteel. Fantastisch natuurlijk, want zo help ik nog meer mensen op hun eigen online podium. Het is een genoegen om hen daar te zien stralen.

Het maakt me blij te dat je mij weet te vinden als je een vraag hebt over je website, je nieuwsbrief of in bredere zin, je online voorkomen. Ik geniet van een uur of wat sparren met mensen als jij. Samen verzetten we bergen!

Ik heb het leukste werk van de wereld.

Hoe komt het dat het zo goed loopt?

Maar hoe komt dat nou? Hoe kan het dat mijn bedrijf zo goed loopt?
Het is een optelsom. Verschillende factoren spelen een rol.

Goed werk leveren

Zonder mezelf teveel op de borst te kloppen kan ik zeggen dat ik kwaliteit lever. Dat wordt herkend. Mijn klanten waarderen de aandacht die ik voor ze heb. Ik heb vaak creatieve en praktische oplossingen en help waar ik helpen kan.

Investeren in marketing

Daarnaast heb ik veel geïnvesteerd in mijn eigen marketing. Mijn website klopt. Ik deel mijn kennis royaal. Ik heb de nodige blogs geschreven, mail met regelmaat mijn tips rond en gaf bijvoorbeeld een gratis online training weg aan 122 zelfstandig professionals.

Iets kleins dat verschil maakt

Dan is er nog iets. Iets kleins, maar heel bepalends dat mijn drukte kan verklaren.

Ik heb gekozen voor video. Video in mijn blogs. Video in mijn email. Video voor mijn training. Video op mijn homepage. Video overal.

En raad eens?

Video werkt.

Enorm.

Tenminste, als je het goed doet. Waarschijnlijk heb je het me al eens horen zeggen, maar als jij het ook goed wilt leren doen, kijk dan eens bij De VideoVakVrouw. Elisabeth Griffioen heeft mij alles over video geleerd.

Het leuke is dat ze een video-10-daagse organiseert. Heel binnenkort! Die 10-daagse is gratis en je leert er de basics over video. Zonder huiswerk! Ze zegt dat je, ook als je al wel iets doet met video, er wat aan hebt.

Dat moet ik zien! Doe jij ook mee? Inschrijven doe je hier.

Dit maakte ik

voor jou.

Wil jij als zzp-er een sterk online imago en podium? Zo kan ik je helpen:

Fijne dag 👋