Bouwen in 2014

Dit zegt Carla Roos over de samenwerking voor haar website in 2014

Het is echt MIJN site geworden. Het past bij mij. Dat krijg ik ook terug van anderen. “dat is helemaal Carla!”

Maaike kon goed aanvoelen wat bij mij past. Ik heb de ruimte genomen en gekregen om steeds aan te voelen of het klopte. Ze gaf me de tijd om stapje voor stapje te ontdekken of t past. Dat kostte tijd. Die namen we en we stemden af. Het resultaat is ernaar.

De instructiefilmpjes die Maaike voor me maakte hebben me geholpen dingen zelf te kunnen. Door die begeleiding kan ik mijn website zelf beheren en onderhouden. Ook al word ik geen IT-specialist, het geeft me een trots gevoel. Je kan zeggen dat Maaike me empowert.

Fijn was ook dat de samenwerking met mijn vormgever goed liep. Maaike stond open voor die samenwerking. Zo ging het ontwikkelen van mijn huisstijl hand in hand met het ontwikkelen van de website.

Het is fijn dat Maaike super-direct is. Dat ze me zei ‘Dat leest geen hond’ toen ik een lange lap tekst op de voorpagina wilde plaatsen. Dat Maaike to-the-point kan zijn heeft mij enorm geholpen.

1 op 1 werken in 2019

We zijn elkaar niet uit het oog verloren. Na onze samenwerking in 2019 hebben we haar website weer eens onder handen genomen. Grondig liepen we, in een 1 op 1 sessie, alles na, fristen we op en richtten we de homepage opnieuw in. Al doende namen we ook nog wat instructievideo’s op en ondertussen leerde Carla nog weer meer zelfstandig te werken met haar site. Tof te horen dat zij net zo tevreden terug kijkt op de sessie als ik :-):

“Het is ontzettend fijn om met iemand als Maaike samen te werken aan datgene waar je iedere dag voor staat en gaat: speltherapie voor het kind en begeleiding van de ouders in hun ouderschap. Maaike luistert goed, begrijpt je en is kritisch! Maar bovenal ze leerde me om weer eigenaar van mijn eigen website te worden zodat ik de meeste aanpassingen zelf kan. En dat voelt fijn en krachtig!”

Carla Roos – Speltherapie Carla Roos