Caroline-van-Bommel---website-en-advies-kenjekracht.info

Dit zegt Caroline van Bommel:

Toen ik startte met Ken je Kracht heb ik zelf mijn website gemaakt, met een template die ik bij mijn hostingpakket had. Heel tevreden en trots was ik met het resultaat en de mooie reacties die ik kreeg.

Maar een aantal jaar later was ik helemaal niet meer zo blij met mijn website als in het begin. Maaike adviseerde me een WordPress-website, zodat deze veel beter zou zijn aan te passen en ook met mobiel en tablet te bezoeken zou zijn.

Toch stelde ik het in zee gaan met Maaike uit. Ik dacht dat het eerst nodig was om precies helder te hebben welke vormgeving en uitstraling ik wilde voor het bouwen van een nieuwe website kon beginnen, omdat ik het nu wel in één keer goed wilde. Ik had tenslotte al een website, waarop mensen mij konden vinden. Maar met alle mogelijkheden open en in nauwe samenwerking is de vorm en uitstraling precies goed geworden en zeg ik achteraf: Ik had het veel eerder moeten doen!

Door Maaike’s bijdrage aan het e-book, staat er nu een prachtige afbeelding van de cover op de website en is het veel leuker geworden om het aan te bieden.

Het werken met Maaike was fijn omdat we elkaar konden aanvullen. We hebben op verschillende momenten contact gehad om af te stemmen waardoor we binnen 3 weken een mooi resultaat live hebben staan. Ik ben er echt trots op.

Caroline van Bommel – Ken je kracht

Bekijk hier Ken je Kracht in het portfolio