Moniek is coach. Ze had al wel een website, maar was op zoek naar manieren om meer bezoekers te krijgen. Ze heeft de training Maak Je Nieuwsbrief gevolgd en vervolgens de training Nieuwsbrieftechniek – Mailchimp.

Zo kijkt Moniek terug op haar trainingen:

Ik heb meegedaan met de cursus maak je nieuwsbrief. Erg leuk en inspirerend!

Ik vond dat er iets moest gebeuren om meer nieuwe bezoekers op mijn website te krijgen. Het zou erg jammer zijn als het proces op een gegeven moment stil zou blijven staan. Zonde van alle eerdere inspanningen en nog eens zonde van de investering ook. Ik wilde er dus graag mee verder en vond dit een geweldige mogelijkheid om dat te doen. Ik had bij deze cursus meteen het idee: “dit gaat me verder helpen!”

Het is fijn om te ervaren dat je niet de enige bent die de techniek lastig vindt. Samen aan de slag vond ik veel leuker dan in mijn eentje zitten stoeien achter de pc. Ik vond het heel prettig dat je tijdens de cursus stap voor stap door alles heen geloodst werd. Je kunt rustig op je gemak de trainingsvideo’s bekijken en op pauze zetten. Ondertussen kun je op een ander scherm puzzelen om het voor elkaar te krijgen. Dat is lekker werken!

Je staat er niet alleen voor! Maaike helpt je ook op weg met de dingen waar je niet uit komt. Mij heeft ze super goed geholpen om het inschrijfformulier op mijn website te krijgen.

Een aanrader!